Boris Rogoznica javno o golotinji na estradi, a Fayo mu na to odgovorio: ‘Stvarno si nisko pao, amaterčiću’

Boris Rogoznica, muž Doris Pinčić, na svome je Facebook profilu javno iznio svoje mišljenje o golotinji hrvatskih pjevačica. “Zaista je nemoguće otvoriti internet, Facebook i sl. i ne nabasati na PR članke o Lidijinoj guzici, Nivesinim grudima, i atributima sličnih dama koje grade svoje karijere igrajući na najniže i najprizemnije ljudske strasti.”, stoji u Borisovoj objavi.

Pročitaj i ovo > O GOLOTINJI NA ESTRADI

Povodom kolumne od Bruno Šimleša, imam potrebu da se i ja nadovežem sa svojim stavom. Ne zbog svog djeteta da bi živio u…

Posted by Boris Rogoznica on 8. srpnja 2017

Nakon samo nekoliko sati, na svome Facebooku, poznati hrvatski tekstopisac Fayo grubo je odgovorio na Borisovu objavu. “Kada budeš osvajao nagrade za najbolji vokal, kada budeš imao koncerte za veliki novac, milijunske pjesme i klikove onda moraliziraj i pametuj.. a to će biti nažalost nikad”, oštro se obrušio Fayo na Borisovu objavu. 

Pročitaj i ovo > O GOLOTINJI NA ESTRADI

Objavu prenosimo u cijelosti:

Boris Rogoznica pokusao si svasta u zivotu. Glasom ( tu ne kuzis da ti fali emocija) , ljubavnim vezama ( polupoznat si po ženi), pjesmama o psima, netalentiranim autorskim radom, molbama za suradnje…nista ti nije upalilo.
Sviras tuđe pjesme uz gitaru po kaficima za 100kn i naravno da si isfrustriran.
Ok…i na pokopima…
Ali misliti da samo zato sto si musko smijes vrijedjati zene i kolegice je jadno.
Kada budes osvajao nagrade za najbolji vokal, kada budes imao koncerte za veliki novac, milijunske pjesme i klikove onda moraliziraj i pametuj..a to ce biti nazalost nikad!
Ti znas nesto o necijem duhu, intelektu, sreci, potrebama?
Pa pogledaj si facu koja ocitava duboko nesretnog lika…zalosno zbilja
Ja da sam brat ili otac ovih cura nasao bi te da ponovis neutemeljene uvrede u lice…ccc…
Skupljas medijsku paznju suludim.postom a toliko si ne bitan da ce tvoja objava o kolegicama biti vrhunac tvoje karijere.
Da jednom vidis talent i profesionalizam ljudi koje prozivas ( a ti to nemas ) posramljeno bi se pokupio u svoj mikrosvijet u kojem si samo sebi faca..ok..i svom odrazu u ogledalu.

Sa moralne strane imam pravo braniti suprotni spol od takvih umisljenih kokošara.

Stvarno si nisko pao, amaterčiću.

Pozz” – Fayo

Pročitaj i ovo > O GOLOTINJI NA ESTRADI

 

Komentari

Najnovije premijere i vijesti možete pratiti na našoj Facebook stranici.