Lana Jurčević poput Kim Kardashian: Nova pjesma i spot napokon ugledali svjetlo dana

Mlada i talentirana Lana Jurčević u četvrtak točno u 12 predstavila je novu pjesmu ‘Kim Kardashian‘.

– Naziv pjesme nastao je iz čiste zezancije. Ipak, Kim je kroz godine postala sinonim za uspješnu poslovnu ženu, koja je između ostalog i majka, a opet sasvim obična, sa svim svojim nesavršenostima, kao što ih ima i svaka od nas. Ona nam je u pjesmi simbol onoga što svaka djevojka ili žena predstavlja svom partneru – za njega je ona najljepša i najbolja, nebitno je li savršena ili nesavršena. I obrnuto – objasnila je Lana, prenosi 24sata.hr.

Inače, spot su snimali nekoliko dana nakon terorističkog napada u Parizu. Tijekom snimanja dogodila se i jedna anegdota.

– Režisera Daria Radusina je u ponoć u Parizu skoro uhitila policija jer je stajao na cesti i kamerom me ‘nišanio’ na balkonu hotela, dok smo snimali paparazzo scene. Kamera osim što se zove ‘weapon’, ona stvarno i izgleda kao oružje, a kako je u Parizu bilo opsadno stanje, u tom trenutku je prolazila specijalna policija i zaustavili su se da ga provjere što radi usred noći. Kasnije smo set preselili u sobu, gdje smo snimali ostatak, otvorili smo prozore jer je bilo vruće od reflektora, stilistica je držala lampu, režiser snimao, asistent kamere pomagao i onda smo umrli od smijeha kad smo shvatili kako to izgleda izvana – objasnila je Lana.

Premijerno pogledajte i poslušajte pjesmu ‘Kim Kardashian’:

– Ovo je jedna od pjesama s kojom najavljujemo album koji uskoro izlazi i na kojemu su pjesme koje su postigle velike uspjehe. Riječ je o pjesmama kao što su ‘Ludo ljeto, ‘Majica’, ‘Tabu’ i ‘Hollywood’, a koje na YouTubeu imaju preko 30 milijuna pregleda – rekla je zgodna pjevačica.

Komentari

Najnovije premijere i vijesti možete pratiti na našoj Facebook stranici.