Lana Jurčević otkriva: U lipnju izlazi novi album!

Lana Jurčević nedavno je izbacila novi singl zanimljivog naziva ‘Kim Kardashian‘ koji na YouTubeu ima više od 800 tisuća pregleda. Samo za naš portal Lana je otkrila neke zanimljivosti o pjesmi, ali i što nam priprema slijedeće.

Izbacila si novu pjesmu malo neobičnog imena Kim Kardashian. Otkud ideja za ovim nazivom i zašto baš Kim?
Zato što je napokon izašlo sunce i lupila nam je vrućina u glavu, ha ha. Ovo je pjesma zezalica, ljetna, brza dizalica i nadam se da će ljudima biti zabavno uz nju ovo ljeto.

Kako je pjesma nastala?
Natko Smoljan i Marko Milanović su napravili pjesmu, koja je jedno vrijeme čak stajala “u ladici” i ja sam rekla samoj sebi, a onda i njima, da ona ne smije ostati u ladici i skupljati prašinu. Snimila sam na mobitel demo, oni su rekli “to je to” i eto, evo je vani… U jedan dan preko 400 000 pregleda.

Uvijek si vedra i nasmijana te svakom novom pjesmom pokušavaš pomaknuti granice kako pjesmom tako i spotom. Ovaj put si spot snimala čak u Parizu. Zbog čega Pariz i koliko teško je bilo snimanje u Parizu?
Pariz je strog sam po sebi, pogotovo u zadnje vrijeme, otkada se događaju svi oni napadi, ali očito smo imali sreće i bili dovoljno ludi da se uputimo tamo i snimamo tamo. Mogao je biti i – debakl.

Koliko ti sudjeluješ u kreiranju spota?
Već kad otpjevam pjesmu, ja ju i “vidim” i imam ideju kako bih što htjela da izgleda i koju energiju da ima. Imam svoju uhodanu ekipu, brzo se dogovorimo i bacimo na posao.

Ovih dana je Eurovizija. Što kažeš na našeg predstavnika Jacquesa i sviđa li ti se pjesma? Bi li ti htjela jednom Hrvatsku predstavljati?
Biti na Eurosongu nije stvar samo pjesme, stvar je cjelokupne kampanje,marketinga, gostovanja po svim Europskim zemljama… Jako volim i poštujem svog kolegu Jacquesa i definitivno pristup pjesmi i način na koji ju je otpjevo je drugačiji i sigurna sam su i ljudi stekli takav dojam. Ja sam uvijek za to da je drugačije i voljela bih ići jednom predstavljati Hrvatsku, definitivno.

Na CMC festivalu predstavit ćeš se s pjesmom Kim Kardashian. Možemo li opet očekivati spektakli i nekakvu koreografiju?
Jako se veselim Vodicama i ove godine, volim to što festival nije natjecateljskog duha i to što se svi super zabavimo i družimo. Naravno da i ove godine imamo velike pripreme i planove da nastup bude što zabavniji i orginalniji.

Što slijedeće priprema Lana?
Puno toga je pred nama ove godine, izlazak novog albuma koji bi svoje svjetlo dana trebao ugledati u lipnju, promocija istog, jako puno koncerata diljem Hrvatske i susjednih zemalja, puno novih cool kampanja itd.. nije fora ako sve otkrijemo sada, ha ha.

Što bi poručila našim čitateljima?
Poručila bih im da mogu biti sve što god požele, samo je nebo granica, a često čak ni to.

 

 

by Eugen Buzov (eugen@premijera.hr)

Komentari

Najnovije premijere i vijesti možete pratiti na našoj Facebook stranici.